Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciële-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Coaching individueel & groepen

carnavalsmakers

The mind is like a parachute, it only functions when its open

Het Latijnse woord 'persona' betekent masker. Het woord 'persoon' is hiervan afgeleid en betreft de totale bepaling van het zelf ten aanzien van de ander. De essentie van de persoonlijkheid dient  als bepaling voor het begrip 'identiteit'.

Uw Mindmotion coach brengt samen met u in kaart waar het echte probleem zit en wat er nodig is om veranderingen te laten slagen. Met respect, invoelingsvermogen en de nodige directheid helpt uw coach u de juiste koers te vinden.

Of het nu gaat om persoonlijke coaching, team coaching of organisatiecoaching, de Mindmotion experts staan voor u klaar.

Lees meer...

Training & Mindmotion opleiding

bakkerbrommer

Everything you can imagine is real


In andere landen waar alle techniek en vernuft nog geen onderdeel is van de dagelijkse routine blijken mensen toch innovatief en creatief te zijn. Ze zoeken naar oplossingen om hun doel te bereiken.

De trainingen van Mindmotion prikkelen de deelnemers om andere perspectieven te zien, de zaken anders te benaderen.

Of het nu gaat om verkoop, effectieve communicatie of leidinggeven; elke training brengt nieuwe inzichten en concreet haalbare doelen op gang.

Lees meer...

Psychologie & Transitiemanagement

winkelwagen

" Our only security is our ability to change"                                                                                                                                                                                     

Organisaties veranderen, terwijl medewerkers vast blijven houden aan het oude. De druk loopt op. Er moet steeds meer gebeuren met steeds minder mensen. Er komt spanning op samenwerkingsrelaties.

Lang sluimerende problemen komen duidelijker aan het licht en juist nu heeft de organisatie de volledige inzet van iedereen nodig. De voortdurende veranderingen vragen andere bagage van managers.

Er is een transitie nodig, een verandering van denken en doen.

Lees meer...

Speciale trainingen

”Samen Sterk in Werk”

Met hoeveel plezier werken uw apothekersassistenten samen?

 

Samen sterk in werk

 
Mindmotion heeft de kersverse nieuwe maatwerktraining “Samen sterk in werk” ontwikkeld. De training is speciaal voor de apothekersbranche en gericht op plezierig, resultaatgericht en duurzaam samenwerken.

In onze teamtraining “Samen sterk in werk“ nemen onze trainers de apothekersassistenten  mee in een het gedachtegoed van Mindmotion.  Het team maakt kennis met de individuele drijfveren van de teamleden en hun (natuur)talenten. Door de bewustwording van elkaars vergelijkbare en onderscheidende (vaak aanvullende) kwaliteiten zullen de assistentes elkaar veel meer gaan begrijpen. Ook is er aandacht voor “communicatie”. Hoe werkt communicatie en wat kun je beïnvloeden als je niet tevreden bent over je resultaten? Gecombineerd met leuke interactieve werkvormen en praktijkopdrachten, stuurt Mindmotion in deze training doorlopend aan op inzicht, bewustwording en zelfverantwoordelijkheid. Na afloop van de training zult u ervaren dat er met meer plezier en meer begrip wordt samengewerkt. De communicatie verbetert en het team heeft veel meer oog voor elkaars kwaliteiten. Dit alles komt de teamresultaten ten goede.
 
Heeft u een medewerker die niet voldoende functioneert in een team? Of twee collega’s die botsen? Of loopt de communicatie met een van uw medewerkers niet optimaal?  Dit traject is ook voor één of twee medewerkers te volgen. De inhoud en de uren blijven hierbij in hoofdlijnen hetzelfde. Het programma wordt aangepast.   
 
De training “Samen sterk in werk” is modulair te volgen. Het totale traject (4 dag- of avonddelen) levert de medewerkers 14 KAOF punten op.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nicky Vievermans
Nicky Vievermans

Telefoon: 06 - 1940 5511
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Meer dan een decenium expertise op het gebied van professioneel trainen en opleiden dagen Mindmotion uit tot het initiëren van een vakvolwassen en gedegen trainersopleiding. Deze opleiding bestaat jaarlijks uit gemiddeld 18 dagen (2 aaneengesloten dagen en/of dag bijeenkomsten) en zal de (beginnend) trainer en coach uitmuntend voorbereiden op zijn taak als toekomstig beroepsbeoefenaar. De opleiding heeft een degelijk psychologisch kader en is praktisch ingericht op basis van casuistiek en vaardigheden. Naast een actieve deelname tijdens de plenaire sessies wordt een gezonde dosis zelfstudie vereist. De opleiding wordt gegeven door ervaren en gedreven professional Mindmotion trainers en coaches die in de dagelijkse praktijk werkzaam zijn.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Caroline Koene of Vincent Bovens.

 

  

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid