caroline hoogvlietsNa een inspirerende jeugd waarin ze het helpen van mensen en het ondernemen met de paplepel ingegoten kreeg, heeft Caroline zich ontwikkeld tot een gepassioneerde trainer. Ze volgde een docentenopleiding vanuit haar motivatie om anderen te helpen, maar haar pioniersgeest bracht haar uiteindelijk een andere kant op: ze startte nieuwe projecten en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Caroline was betrokken bij het opzetten van activiteiten in de public relations sector, bij sales projecten en een uitzendbureau. Verder hielp zij mee aan het opstarten van een computergestuurde beeldkrant in het Caribisch gebied.

Na ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van management en sales, was de tijd rijp om haar vele opgedane kennis over te brengen op anderen. Als mededirecteur van Mindmotion geeft ze nu trainingen aan mensen die, net als zij, het beste uit zichzelf willen halen.

Caroline: 'Voor mij is de cirkel nu rond. Als 18-jarige besloot ik een docentenopleiding te volgen, niet eens met het idee om voor de klas te gaan staan. Gaandeweg ben ik erachter gekomen, dat die keuze uiteindelijk perfect is geweest. Ik kan in mijn trainingen terugvallen op mijn eigen carrière en levenservaring. De combinatie van die ervaring en mijn opleiding toentertijd, zorgen voor een rijke leerschool. Daarmee kan ik vol passie mijn kennis overbrengen op anderen.'

 

Haar motto: 'The wisest mind has something yet to learn.'

 

Telefoon: 06-515 799 34
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin