Na een gedegen academische opleiding werkte Vincent een aantal jaren als docent in onder meer het Hoger Beroepsonderwijs. Vervolgens koos hij voor verdere persoonlijke ontwikkeling op managementniveau in bestuursfuncties en in de commerciële sector. Vincent was jarenlang eindverantwoordelijk voor de afdeling Trainingen en Opleidingen binnen een uitzendonderneming. Dit kwam voort uit zijn passie voor kennisoverdracht en zijn interesse in de groei van mensen op het gebied van persoonlijkheid en identiteit.

Vincent ontwikkelde daarnaast zelf ook opleidingsmethoden, waarmee de stap naar de vrijheid van het ondernemerschap een logische keuze was. Als mededirecteur van Mindmotion traint hij cursisten door competentie en gedragsontwikkeling te combineren. Mindmotion is een uniek en volwassen bureau in de markt.

Voor Vincent is trainen de eenheid van drieledige verantwoordelijkheid die de basis vormt voor beoogde resultaten,oftewel een taak voor zowel de trainer, de cursist als de opdrachtgever. Vanuit onze missie en strategie geven we vorm aan de identiteit van de cursisten.

 

Vincent's motto: "Things do not change, we change!"

 

Telefoon: 06-537 147 13
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin