Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciĆ«le-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Als net afgestudeerd docente rolde Nicky begin jaren 90 de uitzendbranche in. Hier werkte zij met veel plezier bijna 22 jaar in diverse functies. De laatste 10 jaar werkte zij binnen de uitzendbranche in de Gezondheidszorg, waar zij zich ontpopte tot medisch sales- en accountmanager. Na in 2010 de inspirerende Jaaropleiding tot Trainer - bij de Academie voor Innovatief Trainen - gevolgd te hebben en de eerste stappen op het gebied van trainen, viel alles samen. De kennis en ervaring die zij in de loop der jaren binnen het bedrijfsleven en in de gezondheidzorg had opgedaan, gecombineerd met trainen, bleek haar te passen als de bekende jas.

Jezelf zijn, congruent zijn in je denken en je doen en nadenken over waar je heen wilt, zijn niet alleen leidend in haar eigen leven, maar staan ook centraal in haar coachen, trainen en advies. Haar drive om zichzelf te ontwikkelen, anderen te helpen bij hun ontwikkeling én haar overtuiging dat “hoe dichter je bij jezelf komt hoe mooier het bestaan wordt “ bepalen haar koers.

Juist in tijden van verandering is er behoefte aan veranderings- en transformatie-processen. Nicky begeleidt zowel in het bedrijfsleven als in de gezondheidszorg, zowel individueel als in teams organisaties en mensen die in beweging komen. Hierbij zet zij vanuit haar persoonlijk interesse en ervaring o.a. Meditatie in, met name in de vorm van (mindful) aandachtstrainingen. Veel mensen hebben baat bij Meditatie doordat het ongezonde gewoontes en stress tegen gaat én meer kansen op voldoening en plezier in werk en leven  creëert. Om Meditatie uit de “zwevende sfeer” te halen combineert Nicky verschillende Meditatie- en aandachtstrainingen met een stukje zakelijkheid en wetenschappelijke onderbouwing.

 

Nicky haar motto: "De zin van het leven is die welke je er zelf aan geeft." oftewel "The meaning of life is that which you give to yourself."

 

Telefoon: 06-194 055 11
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin logo

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid