Vanuit haar enthousiasme en bevlogenheid is Yvonne in staat op een professionele manier het beste in de mensen naar boven te halen. Yvonne schakelt snel en geeft een duidelijk beeld van de patronen van gedrag, waardoor veranderingsprocessen in gang gezet kunnen worden. Het creëren van veiligheid speelt hierbij een wezenlijke rol.

Ze geeft diverse trainingen aan uiteenlopende groepen, die door een actieve, doortastende manier van werken worden samengebracht. Door het lerende effect hiervan zijn gestelde doel(en) te bereiken. Ook begeleidt zij ook mensen individueel bij hun persoonlijke proces. Ze is haar passie voor het begeleiden van mensen gestart in de gezondheidszorg waar het met aandacht kijken en luisteren naar mensen een belangrijke drive voor haar was. Na haar studies Eclectische Psychotherapie, NLP en Arbeidsreintegratie is zij werkzaam geweest in zowel de profit als de non- profit organisaties.

Ze heeft velen kunnen begeleiden van een uitzichtloze situatie naar een totaal nieuwe invulling van werk en leven. Enkele uitspraken die je regelmatig van haar zult horen zijn: “Je kunt meer dan jezelf denkt”, “Maak van je angst een uitdaging”, en “Een probleem is niets anders dan een vraag waar je het antwoord nog niet op hebt”.

 

Je bepaalt zelf wie je bent,” is ons motto bij Mindmotion. Op weg daar naartoe begeleid ik je graag!

 

Telefoon: 06-446 966 75 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin