Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciĆ«le-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Mijn enthousiasme en bevlogenheid om de mens te coachen zijn ontwikkeld binnen de gezondheidszorg. Na mijn opleiding en verschillende specialisaties heb ik een groot deel van mijn carrière met plezier gewerkt in een Academisch ziekenhuis. Hier heb ik diverse functies bekleed.

De laatste 15 jaar ben ik werkzaam geweest als manager, eerst in een academische setting en de laatste 5 jaar heb ik leiding gegeven binnen de dynamische wereld van de ouderenzorg. Oprechte interesse in mensen is al van jongs af aan aanwezig. Mensen laten doen waarvoor ze gemaakt zijn, dat is mijn drijfveer. Als coach luister ik, om te horen wat er gezegd wordt en te horen wat er niet gezegd wordt.

Voor mij is het coachen mensen helpen. Door inzicht te geven en bronnen aan te boren zoeken we samen naar een positieve verandering. Kenmerkend voor mij hierin: is vertrouwen, het beste in de ander naar boven weten te halen en een grote mate van gevoel voor de ander. Mijn levenservaring en kennis zet ik in om samen tot nieuwe, andere overtuigingen te komen waardoor het geluk voor de ander bereikbaar wordt.


Zijn motto luidt: "Together everyone achieves more"


Telefoon: 06-171 457 18
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid