“Inspirerend, motiverend, enthousiasmerend en creatief denkend”. Dit zijn begrippen die vaak gebruikt worden om mij te beschrijven. Ik coach vanuit eigen opgedane kennis, levens- en werkervaring. Mijn loopbaan startte eind jaren 80 in de uitzendbranche. Na een gedegen opleiding bij een landelijke keten stapte ik over naar een lokale ondernemer en zette een uitzendbureau mee op. Al gauw floreerde deze organisatie en stapte ik over richting (internationale) handel. Ik vervulde in de volgende jaren functies binnen organisaties op het gebied van sales maar ook hr en management. Optimalisatie van interne structuren, trainen, coachen  en begeleiden van medewerkers, tal van aspecten passeerden de revue. Mijn voldoening haalde ik uit het feit dat ik anderen, collega’s, naar een hoger niveau kon tillen. Ik kon ze bewust maken van hun eigen kunnen, verlegde grenzen met ze en begeleidde ze in dat proces.

Door de wol geverfd startte ik in 2011 mijn eigen onderneming. Vanuit ondersteuning in sales op operationeel niveau tot optimalisatie van processen en adviseren op tactisch niveau. Steeds vaker werd mijn opgedane praktische kennis en creativiteit door ondernemers ingezet om een nieuwe koers te bepalen, om medewerkers te motiveren of om gewoon eens even te sparren. Inmiddels hebben ook de startende ondernemers hun weg naar mij gevonden. Samen bewandelen we het pad van ondernemen, van businessplan tot en met offerte.

Mijn kracht is mensen versterken in hun persoonlijke – en arbeidssituatie. Ieder mens doet ertoe. Voor mij ligt de uitdaging in het zoeken naar de passie die de persoon drijft. Vanuit deze basis bouwen we verder.


Mijn motto: "Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen" – quote van Pascale Bruinen

 

Telefoon: 06-249 659 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin