Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciële-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Eigen kracht/sterkte, ambitie, passie, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en intrinsieke motivatie zijn belangrijke ingrediënten die leiden tot (persoonlijk) succes bij het behalen van (persoonlijke) doelen en veranderingstrajecten. Mensen hebben vaak een zetje in de goede richting nodig om deze eigenschappen te “deblokkeren”, te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken in hun weg naar persoonlijke ontwikkeling, het succes/verandering of het geraken uit een impasse.

Mensen maken de organisatie. Hoe beter elk individu in zijn vel zit hoe beter, efficiënter en rendabeler het functioneert, hoe beter het geheel functioneert. Het geheel verbinden met elkaar, het ontdekken van het gemeenschappelijk belang in combinatie met de persoonlijke groei zorgen voor een sterke eenheid.

Als trainer/ coach zorg ik op een resultaatgerichte manier samen met de mensen voor deze persoonlijke groei, de kracht van het geheel en de vastberadenheid om de gestelde doelen te behalen.

Mijn commerciële vaardigheden en cijfermatige kennis, opgedaan in verschillende functies bij de Rabobank, gecombineerd met diverse trainings-, coachings- en interim opdrachten als trainer, coach en adviseur, zorgen ervoor dat ik binnen een organisatie heel snel die vinger op de zere plek kan leggen. Aangevuld met opleidingen als NLP Practitioner, Train de Trainer, Trainen Presenteren en Opleiden, ben ik in staat helder en duidelijk te communiceren, zowel individueel als in groepsverband. Op basis van inlevingsvermogen en vertrouwen. Dan pas creëer je de nodige openheid en eerlijkheid om coachings,- c.q. veranderingstrajecten te laten slagen.

Heeft u behoefte om over één of meerdere onderwerpen te sparren onder het genot van een kopje koffie of thee, bel gerust of stuur me een mail. Uw opdracht, uw doel is mijn missie.


Mijn motto: “Waar een wil is, is een weg”


Telefoon: 06-526 894 34
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin

 

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid