NU al altijd een goed begin - In het NU liggen kansen en mogelijkheden. Mogelijkheden voor bewuste keuzes, beweging en verandering. En dat is noodzakelijk om dynamisch mee te bewegen in de snel veranderende wereld, zonder verlies van eigenheid.

In mijn werk stimuleer ik mensen te werken vanuit hun drijfveren en unieke talenten. Ik geniet ervan om op een laagdrempelige manier een positieve ‘kraak’ te zetten in beperkende wijzen van denken. Door creativiteit, speelsheid en ‘los-denken’,  maken mensen weer contact met hun drijfveren, potenties en rijkdom aan ideeën. Hierdoor komen ze (opnieuw) in flow, ervaren zij ruimte en wagen zij de sprong om verandering te realiseren.

Net zo belangrijk zijn de authentieke en inspirerende organisatiemissie en -visie van de organisatie. Hierdoor kunnen medewerkers zich aan de organisatie verbinden en ervaren dat zij deel uitmaken van een groter geheel. Dan ontstaat er een gevoel van voldoening en werkplezier. Dat is voor mij  de basis voor een vitale en duurzame manier van werken.

Rode draad in mijn loopbaan is om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. In 2012 rondde ik de opleiding CIOS - Sport, gezondheid en Management af. Daarna heb ik mij ontplooid als vitaliteitscoach/ -trainer en bedrijfsadviseur op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

In 2016 publiceerde ik het boek Hink,Stap,Spring!, verhalen over vitaliteit en duurzaam organiseren.  Twintig HR-managers en changeagents van vooruitstrevende organisaties uit diverse sectoren van de samenleving vertellen hoe zij omgaan met vitaliteit en hoe zij dit organiseren. Met o.a. ASML, ING, AFAS, EIFFEL, Sonnevelt opleidingen, gemeente Bronckhorst, etc.


Mijn motto: Nog veel leuker dan vallen en opstaan: Staan & Opvallen!


Telefoon: 06-339 644 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin