boumann joanHoe beter je als mens in je vel zit, hoe beter de interne balans, des te groter is zowel het persoonlijk rendement als het organisatievoordeel. Mensen zijn de human capital van een organisatie. Mijn persoonlijke drijfveren zijn het optimaliseren en ontwikkelen van mens en proces. Ik heb in de 20 jaar als manager ruime ervaring opgedaan met het aansturen en coachen van (facilitaire) teams. De rode draad daarbinnen was ‘verandering’. In mijn werk motiveer ik mensen om over hun eigen drempels heen te stappen en gebruik te maken van hun eigen unieke talenten en passies.

 

Het mooie van verandering is om te zien hoe mensen na een periode van stilstand weer in beweging kunnen komen. Enthousiast op de ontdekkingsreis gaan naar hun eigen identiteit, hun eigen talenten en passies. En op basis daarvan ook nieuwe keuzes kunnen maken.
Coachen doe ik vanuit oprechte interesse in de mens. Ik ben eerlijk, duidelijk en heb oog voor het unieke in iedere persoon.
Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren? Bel of mail gerust. Ik denk graag met je mee wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Mijn motto: “Happy People make the difference”


Telefoon: 06-392 252 64
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin