profielfoto kees hombergh

Na mijn studie Commerciële Bedrijfskunde aan de Open Universiteit maakte ik de overstap van productie gerelateerde bedrijven naar de dienstensector: de Kamer van Koophandel. Mijn kennismaking met het MKB wakkerde een lang gekoesterde wens aan om een eigen bedrijf te starten.
Ik werd me bewust van mijn dromen en doelen. Op zoek naar mijn eigen drijfveren ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onbewuste waar emoties, passie en fantasieën dé hoofdrol spelen. In 2006 startte ik MANKIND Mens & Organisatie, een adviesbureau gespecialiseerd in transformatie- en verandertrajecten voor MKB en familiebedrijven. Middels een analyse van de drijfveren maak ik contact met de ziel van de ondernemer en vertaal deze naar de kernwaarden van de organisatie. Via meditatie, bedrijfsopstellingen en energetisch coachen heb ik me verdiept in de onderstroom van organisaties. Ik werk vanuit mijn gevoel en visie, met lege handen, klaar om te helpen.
In mijn boek ‘IK-Kees’ geef ik inzicht in de kracht van drijfveren, dromen en passie als aanjagers van persoonlijke ontwikkeling. Zie mislukkingen niet als verloren energie, maar als waardevolle leermomenten. Het boek is een handleiding voor een zinvol en rijk leven en nodigt uit om te reflecteren op het leven.


Mijn motto is: “Weet wat je wilt en maak er iets van!”.
Als je weet wie je bent en wat je wilt dan ontstaat er een wenkend perspectief.

 

Telefoon: 06-117 429 26
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin