Elk mens heeft zijn eigen ik, zijn eigen verhaal, zijn eigen kracht en zijn eigen beren. Juist dat maakt dat ik er veel plezier in heb om met mensen aan de slag te zijn in persoonlijke of teamontwikkeling. Vanuit ieders eigenheid, op een positieve manier, werken aan persoonlijke groei en daarmee bouwen aan gezond zelfbewustzijn. Groei maakt trots en dat is een ankerpunt voor alles wat je in je leven tegenkomt. Gezonde trots maakt krachtig.

Ik heb ruim 30 jaar gewerkt in grote en kleinere bedrijven in zakelijke en financiële dienstverlening; de laatste 20 jaar in diverse managementfuncties op gebied van marketing. Accent is daarbij voor mij steeds sterker komen te liggen op strategievoorbereiding en klantgedreven vernieuwing. Mijn positivisme en verbindende kwaliteiten zijn vaak gebruikt op plaatsen waar echte samenwerking cruciaal is. Ik heb ontdekt dat ik de grootste voldoening haal uit het sterker maken van teams door te bouwen aan individuele kracht van mensen. Als cultuurcoach ben ik in een groot concern bijvoorbeeld een van de dragers geweest in een veranderproces richting individuele groei en verantwoordelijkheid.

In de rol van trainer/coach wil ik mijn kwaliteiten - Luisteren, Verbinden, Ontwikkelen – de komende jaren nog steviger inzetten. Omdat ik daarmee van waarde kan zijn en er gewoonweg ook zelf de meeste energie uit haal. Ik geloof sterk in de uitspraak van Jung: ik ben niet wat mij is overkomen; ik ben wat ik kies te worden.

Ik kijk er naar uit om samen te werken richting de door jou gewenste groei of verandering.  Je kunt me bellen of mailen:


Telefoon: 06-305 333 54
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
linkedin