Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciële-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Profielen

Na een gedegen academische opleiding werkte Vincent een aantal jaren als docent in onder meer het Hoger Beroepsonderwijs. Vervolgens koos hij voor verdere persoonlijke ontwikkeling op managementniveau in bestuursfuncties en in de commerciële sector. Vincent was jarenlang eindverantwoordelijk voor de afdeling Trainingen en Opleidingen binnen een uitzendonderneming. Dit kwam voort uit zijn passie voor kennisoverdracht en zijn interesse in de groei van mensen op het gebied van persoonlijkheid en identiteit.

caroline hoogvlietsNa een inspirerende jeugd waarin ze het helpen van mensen en het ondernemen met de paplepel ingegoten kreeg, heeft Caroline zich ontwikkeld tot een gepassioneerde trainer. Ze volgde een docentenopleiding vanuit haar motivatie om anderen te helpen, maar haar pioniersgeest bracht haar uiteindelijk een andere kant op: ze startte nieuwe projecten en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Caroline was betrokken bij het opzetten van activiteiten in de public relations sector, bij sales projecten en een uitzendbureau. Verder hielp zij mee aan het opstarten van een computergestuurde beeldkrant in het Caribisch gebied.

profielfoto maryAls toegepast psycholoog en ervaren professional in coaching, training en verandermanagement beschikt Mary over een veelzijdig competentieprofiel. Zo heeft ze werkervaring opgedaan in de profit en in de non-profit sector, waar ze actief is geweest op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau. Dit zorgt ervoor dat Mary in gesprekken en trainingen snel kan schakelen. Na drie jaar franchisenemerschap, is ze sinds 1 januari 2014 samenwerkingspartner van Mindmotion. Dit geeft haar nog meer vrijheid om haar specialisme op het gebied van psychologie en transitiemanagement vorm te geven.

Vanuit haar enthousiasme en bevlogenheid is Yvonne in staat op een professionele manier het beste in de mensen naar boven te halen. Yvonne schakelt snel en geeft een duidelijk beeld van de patronen van gedrag, waardoor veranderingsprocessen in gang gezet kunnen worden. Het creëren van veiligheid speelt hierbij een wezenlijke rol. Ze geeft diverse trainingen aan uiteenlopende groepen, die door een actieve, doortastende manier van werken worden samengebracht. Door het lerende effect hiervan zijn gestelde doel(en) te bereiken. Ook begeleidt zij mensen individueel bij hun persoonlijke proces.

Als strategisch adviseur help ik bedrijven de unieke identiteit te (her)ontdekken. Dit is de noodzakelijke basis voor elk ontwikkeltraject dat wordt ingezet. Ontwikkelen is een fantastisch proces dat bedrijven en mensen beter maakt: uniek, effectief, gestructureerd en met een goede sfeer. Vaak ligt het startpunt op de plekken waar het schuurt. "Wrijving geeft glans; daar waar het nu nog donker lijkt, gloort reeds het zonlicht."

Fokker Patrick nieuw

Elk mens heeft zijn eigen ik, zijn eigen verhaal, zijn eigen kracht en zijn eigen beren. Juist dat maakt dat ik er veel plezier in heb om met mensen aan de slag te zijn in persoonlijke of teamontwikkeling. Vanuit ieders eigenheid, op een positieve manier, werken aan persoonlijke groei en daarmee bouwen aan gezond zelfbewustzijn. Groei maakt trots en dat is een ankerpunt voor alles wat je in je leven tegenkomt. Gezonde trots maakt krachtig.

Mijn enthousiasme en bevlogenheid om de mens te coachen zijn ontwikkeld binnen de gezondheidszorg. Na mijn opleiding en verschillende specialisaties heb ik een groot deel van mijn carrière met plezier gewerkt in een Academisch ziekenhuis. Hier heb ik diverse functies bekleed. Oprechte interesse in mensen is al van jongs af aan aanwezig. Mensen laten doen waarvoor ze gemaakt zijn, dat is mijn drijfveer.

mindmotion astrid houtappels“Inspirerend, motiverend, enthousiasmerend en creatief denkend”. Dit zijn begrippen die vaak gebruikt worden om mij te beschrijven. Ik coach vanuit eigen opgedane kennis, levens- en werkervaring. Mijn loopbaan startte eind jaren 80 in de uitzendbranche. Na een gedegen opleiding bij een landelijke keten stapte ik over naar een lokale ondernemer en zette een uitzendbureau mee op. Al gauw floreerde deze organisatie en stapte ik over richting (internationale) handel.

Eigen kracht/sterkte, ambitie, passie, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en intrinsieke motivatie zijn belangrijke ingrediënten die leiden tot (persoonlijk) succes bij het behalen van (persoonlijke) doelen en veranderingstrajecten. Mensen hebben vaak een zetje in de goede richting nodig om deze eigenschappen te “deblokkeren”, te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken in hun weg naar persoonlijke ontwikkeling, het succes/verandering of het geraken uit een impasse.

NU al altijd een goed begin - In het NU liggen kansen en mogelijkheden. Mogelijkheden voor bewuste keuzes, beweging en verandering.
En dat is noodzakelijk om dynamisch mee te bewegen in de snel veranderende wereld, zonder verlies van eigenheid.

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid