Mindmotion

 
We worden als partner ingezet op veel gebieden. Mindmotion biedt u maatwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere communicatie-, commerciële-, management- en  branche-trainingen of workshops, coaching en advies.

"Je bepaalt zelf wie je bent!"

Profielen

Na een gedegen academische opleiding werkte Vincent een aantal jaren als docent in onder meer het Hoger Beroepsonderwijs. Vervolgens koos hij voor verdere persoonlijke ontwikkeling op managementniveau in bestuursfuncties en in de commerciële sector. Vincent was jarenlang eindverantwoordelijk voor de afdeling Trainingen en Opleidingen binnen een uitzendonderneming. Dit kwam voort uit zijn passie voor kennisoverdracht en zijn interesse in de groei van mensen op het gebied van persoonlijkheid en identiteit.

caroline hoogvlietsNa een inspirerende jeugd waarin ze het helpen van mensen en het ondernemen met de paplepel ingegoten kreeg, heeft Caroline zich ontwikkeld tot een gepassioneerde trainer. Ze volgde een docentenopleiding vanuit haar motivatie om anderen te helpen, maar haar pioniersgeest bracht haar uiteindelijk een andere kant op: ze startte nieuwe projecten en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Caroline was betrokken bij het opzetten van activiteiten in de public relations sector, bij sales projecten en een uitzendbureau. Verder hielp zij mee aan het opstarten van een computergestuurde beeldkrant in het Caribisch gebied.

profielfoto maryAls toegepast psycholoog en ervaren professional in coaching, training en verandermanagement beschikt Mary over een veelzijdig competentieprofiel. Zo heeft ze werkervaring opgedaan in de profit en in de non-profit sector, waar ze actief is geweest op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau. Dit zorgt ervoor dat Mary in gesprekken en trainingen snel kan schakelen. Na drie jaar franchisenemerschap, is ze sinds 1 januari 2014 samenwerkingspartner van Mindmotion. Dit geeft haar nog meer vrijheid om haar specialisme op het gebied van psychologie en transitiemanagement vorm te geven.

Als strategisch adviseur help ik bedrijven de unieke identiteit te (her)ontdekken. Dit is de noodzakelijke basis voor elk ontwikkeltraject dat wordt ingezet. Ontwikkelen is een fantastisch proces dat bedrijven en mensen beter maakt: uniek, effectief, gestructureerd en met een goede sfeer. Vaak ligt het startpunt op de plekken waar het schuurt. "Wrijving geeft glans; daar waar het nu nog donker lijkt, gloort reeds het zonlicht."

Fokker Patrick nieuw

Elk mens heeft zijn eigen ik, zijn eigen verhaal, zijn eigen kracht en zijn eigen beren. Juist dat maakt dat ik er veel plezier in heb om met mensen aan de slag te zijn in persoonlijke of teamontwikkeling. Vanuit ieders eigenheid, op een positieve manier, werken aan persoonlijke groei en daarmee bouwen aan gezond zelfbewustzijn. Groei maakt trots en dat is een ankerpunt voor alles wat je in je leven tegenkomt. Gezonde trots maakt krachtig.

NU al altijd een goed begin - In het NU liggen kansen en mogelijkheden. Mogelijkheden voor bewuste keuzes, beweging en verandering.
En dat is noodzakelijk om dynamisch mee te bewegen in de snel veranderende wereld, zonder verlies van eigenheid.

boumann joanHoe beter je als mens in je vel zit, hoe beter de interne balans, des te groter is zowel het persoonlijk rendement als het organisatievoordeel. Mensen zijn de human capital van een organisatie. Mijn persoonlijke drijfveren zijn het optimaliseren en ontwikkelen van mens en proces. Ik heb in de 20 jaar als manager ruime ervaring opgedaan met het aansturen en coachen van (facilitaire) teams. De rode draad daarbinnen was ‘verandering’.

profielfoto kees homberghNa mijn studie Commerciële Bedrijfskunde aan de Open Universiteit maakte ik de overstap van productie gerelateerde bedrijven naar de dienstensector: de Kamer van Koophandel. Mijn kennismaking met het MKB wakkerde een lang gekoesterde wens aan om een eigen bedrijf te starten.
Ik werd me bewust van mijn dromen en doelen. Op zoek naar mijn eigen drijfveren ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onbewuste waar emoties, passie en fantasieën dé hoofdrol spelen.

Passie

kernwaarde: Passie

Vrijheid

kernwaarde: Vrijheid

Eenheid

kernwaarde: Eenheid