coach crossword

Mindmotion zoekt ondernemende trainers en coaches

PDF 

 

Als trainer/coach ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van een traject. Deze start met de acquisitie van de opdracht, de intake, de uitvoer en uiteraard de nazorg. De diversiteit van activiteiten biedt de charme van deze rol. Behalve dat je onderscheidend bent op basis van inhoudelijke kennis doe je een beroep op meerdere kwaliteiten die je bezit. Het is de afwisseling die je zoekt, zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Vanuit je commerciële gedrevenheid zoek je partners waarmee je een lange termijn relatie wil realiseren, die passen binnen de discipline of expertise waarin jij wilt trainen of coachen.

Op basis van de inventarisatie bepaal je de behoefte bij de klant en koppelt daar het aanbod van jou als trainer/coach aan. De input wordt mede beschikbaar gesteld door Mindmotion. Vervolgens ga je de training/coaching organiseren en voert deze conform de Mindmotion methodologie uit. Wanneer de training/coaching is afgerond, blijf je aangesloten om zorg te dragen voor een passende follow up en verdieping van de relatie. Mindmotion biedt gedurende de periode dat je aangesloten bent ondersteuning, begeleiding in jouw verdere diepgang, ontwikkeling van producten en diensten en voorziet daarnaast in een platform om je als een groot bureau te profileren en te acteren.

 

De eigenschappen die volgens Mindmotion gewenst zijn voor succes hierbij kort samengevat:

 • Ondernemend zijn
 • Zelfstandigheid
 • Commercieel bewustzijn en slagkracht
 • Nieuwsgierig naar mens, organisatie en kennis
 • Samenwerkingsgericht
 • Planning en organisatorische kwaliteiten
 • Communicatief vaardig
 • Gedisciplineerd
 • Volhardend
 • Bevlogen

 

Het profiel waar Mindmotion aan denkt is breed!

Op de eerste plaats wil je ondernemen! Je bent al een tijdje zelfstandig maar ziet de gebreken van het alleen zijn of je wilt graag het ondernemerschap oppakken en jouw kwaliteiten gaan exploiteren. Verder is de mens maakbaar, zolang je zelf voldoende drive en overtuiging hebt, zul je onder begeleiding van Mindmotion een succesvol trainer of coach kunnen worden. Naast de benodigde levenservaring is een reëel zelfbeeld dat je klanten gaat vinden en binden, daarbij als trainer jouw kennis deelt of mensen als coach verder helpt en specifieke kennis hebt die basis is voor wat je gaat doen, voldoende. Uiteraard zul je in staat moeten zijn om business te genereren, bindend te zijn, vertrouwen en kennis te kunnen delen, professionele houding bezitten, enz. Maar een basis hiertoe is voldoende omdat Mindmotion je helpt in de ontwikkeling naar een allround professional.

 

Wat biedt dit jou?

Bij succesvol functioneren in ieder geval een interessant inkomen, maar ook een georganiseerd netwerk van gelijkgestemden, een basis om succesvol te kunnen zijn en blijven, vrijheid van en werken op een wijze hoe jij dat wilt en een voortdurende ontwikkeling in kennis en vaardigheden.

 

Wie is Mindmotion?

De oprichters van  Mindmotion Caroline Hoogvliets (LinkedIn) en Vincent Bovens (LinkedIn) zijn zeer ervaren in het trainings- en coachingsvak op zowel operationeel als op strategisch niveau. Hun visie is verwoord in de subtitel onder Mindmotion: Je bepaalt zelf wie je bent. Dit uitgangsprincipe is ook de gedachte achter de naam. Want Mindmotion geeft letterlijk aan wat ze willen bereiken; het in gang zetten van een proces om je gedachten in beweging te brengen. Door op een andere manier naar jezelf te kijken ben je in staat je gedragspatroon aan te passen. Bepaal je dus zelf wie je bent! Het onderscheidende vermogen van Mindmotion binnen trainingsland is het voorop stellen van de identiteit en een individuele benadering tijdens een training. Deze aanpak draagt bij tot concrete resultaten die Mindmotion voorafgaande aan een training durft af te spreken met de opdrachtgever. De aanpak vindt inmiddels zoveel gehoor dat men besloten heeft om naar een grotere partij te groeien weliswaar vasthoudend aan de oorspronkelijke principes. Hierbij staat naast inhoud, methodiek en visie het ondernemerschap centraal. De vele eigenschappen die ondernemerschap kenmerken zijn bindend voor de cultuur binnen Mindmotion. Daarom wordt gekozen om mensen te binden via een associate partnership.

 

Wat houdt associate partnership bij Mindmotion in?

Ten eerste een organisatie met mensen die passie, vrijheid en eenheid omarmen, samen bevlogen ondernemen en elke dag het verschil maken voor zichzelf en anderen. Mindmotion biedt ondersteuning op het volgende gebied:

 • Beschikbaar stellen van naam, reputatie en referenties van Mindmotion
 • Beschikbaar stellen van materiaal van beproefde trainingen en bijhorende draaiboeken
 • Beschikbaar stellen van kennis en literatuur
 • Beschikbaar stellen van benodigde gebruiksmaterialen
 • Beschikbaar stellen van sales & marketing materiaal en laten participeren in activiteiten
 • Beschikbaar stellen van uitgebreide juridische, fiscale en administratieve ondersteuning
 • Beschikbaar stellen van netwerk van ervaren trainers en coaches
 • De opleiding en begeleiding om als vakvolwassen trainer/coach (door) te ontwikkelen wordt op verschillende manieren vormgegeven: lunch sessies, gemiddeld 3x per jaar een 2-daagse “train de trainer” en individuele coaching on the job.
 • Begeleiding (indien nodig) in opstart van de onderneming
 • Een zelfstandige en vrije rol met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s

Mindmotion verwacht een kleine maandelijkse bijdrage waarover openhartig gesproken wordt bij de eerste kennismaking. Hierbij wordt ook gekeken naar mogelijke maatwerk oplossingen.

 

INTERESSE OF MEER INFORMATIE?!

Als je jezelf herkent in het beschreven profiel en je wilt reageren, dan ontvangen we graag je CV en een motivatie per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen om meer informatie te krijgen. Klaas Jan van der Veen is onze contactpersoon en is te bereiken op nummer: 06-402 854 21.

PDF