”The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall”
(Nelson Mandela)

 

handen in elkaar

 

De Mindmotion Mediators zijn conflictbemiddelaars pur sang. Ze zijn onafhankelijk, onpartijdig en als geen ander in staat als derde partij op te treden in een geschil. Door hun ruime ervaring als specialist worden ze door partijen geaccepteerd en serieus genomen met de focus op een win- win resultaat; liever het gesprek, dan het gevecht!


Conflicten kunnen om veel verschillende redenen ontstaan, bijvoorbeeld door een (arbeid) geschil of echtscheiding. Als beide partijen er niet meer uit komen en de gesprekken onderling vastgelopen zijn in een welles nietes spelletje is het hoogtijd om andere maatregelen te nemen. De traditionele gang naar advocaten en de (kanton)rechter wordt veelal voorkomen door de toegewijde inzet van Mindmotion Mediators; snel, resultaatgericht en veelal goedkoper dan een dure rechtsgang.


Samen met de Mindmotion Mediator wordt het geschil en de werkwijze in een Mediationovereenkomst vastgesteld waarna het proces desgewenst op locatie kan plaatsvinden. De door partijen gekozen oplossing wordt vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst die op verzoek van partijen door Mindmotion kan worden getoetst op de juridische geldigheid van afspraken.


Ook als een rechter tijdens een rechtszaak nog probeert partijen over te halen om in gesprek te gaan, bieden Mindmotion Mediators passende kansen waarbij partijen gezamenlijk aan een oplossing willen werken die voor beide partijen een positieve uitkomst biedt.

 

  • Familiemediation
  • Teammediation
  • Businessmediation
  • Arbeidmediation

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Mindmotion Mediator:

 

klaasjan vander veenKlaas Jan van der Veen

Telefoon: 06-402 854 21
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  toga